Christelijke counseling

CHRISTELIJKE COUNSELING

Ieder mens maakt in zijn of haar leven dingen mee, zowel positief als negatief. Door negatieve ervaringen kan je behoorlijk vastlopen in je leven. Het kan zijn dat je bent vastgelopen in je denken of dat je bepaalde gedragingen hebt die je liever niet doet. Hierdoor kan je in een emotionele rollercoaster komen te zitten. We zijn nu eenmaal gewoontedieren, dus uit ons vastgeroeste patroon komen is nog niet zo makkelijk. Soms moeten we benen breken om fietsen af te leren zeg ik weleens gekscherend. Er is inzet nodig om iets te willen bereiken. God werkt én de mens!

Christelijke counseling is erop gericht om meer balans in je leven te vinden in een situatie die je anders zou willen zien en ervaren. Meestal is hiervoor gedragsverandering en vernieuwend denken nodig. We weten veelal wel dat God ons wil leiden en dat de Bijbel de Bron is waaruit wij mogen putten, maar zo makkelijk is dat niet altijd. De Bijbel verteld ons wat we kunnen doen om te veranderen, maar HOE is een ander verhaal.

Christelijke counseling is erop gericht om samen te gaan onderzoeken wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. De begeleiding zal plaatsvinden met de Bijbel als leidraad. Hierdoor weten we dat de Bijbel als het ware ons handboek is voor ons leven.

Zit jij in een situatie waarin je vast bent gelopen? Zou jij aan je probleem willen werken omdat je er zelf even niet uitkomt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te bespreken wat ik eventueel voor je mag betekenen.

WAT LEER JE?

Als je vastzit in een gedragspatroon,

Als je (werk)stress ervaart,

Als je emotioneel in onbalans bent,,

Als je in een burn-out zit,

Als je vastloopt in je geloof.

WAT LEVERT HET JE OP?

Je leert omgaan met je probleem en situatie,

Meer balans in denken en voelen,

Beter inzicht in je handelen,

Meer rust in je lijf en je brein,

Minder stress of angstgevoelens.