massage therapie

MASSAGE THERAPIE

Naast mijn praktijk; HSP Christen Coach heb ik een massagepraktijk; Massage Voorthuizen: Gespecialiseerd in behandelingen bij  (chronische) spierspanningsklachten door (werk) stress of burn-out.

 

Massage Voorthuizen richt zich op mensen met diverse soorten hoofdpijnklachtenmigrainenekpijn, RSI klachten en chronische spierspanningsklachten. Ik richt mij daarbij op het diepe bindweefselsysteem omdat dit het beste effect heeft op de lange termijn. Door het toepassen van diep bindweefselmassage zal het bindweefsel op diep niveau losgemaakt worden. Daarnaast kan een behandeling met een zeer subtiele aanraking wenselijk zijn wat in zeer korte tijd merkbaar is. Ook de spieren die door dat strakke bindweefsel te weinig of zelfs geen bewegingsvrijheid meer hebben zullen de spanning makkelijker los kunnen laten tijdens en na de behandeling.

Het kan ook zijn dat het lichaam al jarenlang vele emoties heeft moeten verdragen waardoor het lichaam zelf niet goed meer kan ontspannen. Wanneer we emoties gaan onderdrukken zullen we de spieren die nodig zijn om de beweging mogelijk te maken op slot zetten waardoor er klachten kunnen ontstaan zoals; slapeloosheidverkrampte spierenhoofdpijnhartritmestoornissenmaagklachtenvermoeidheidconcentratieproblemen, etc. Die spieren zullen chronisch gespannen raken en het bindweefsel om de spieren heen en de spieren zelf worden strammer, gaan verkleven en verharden.

Bij welke klachten zijn mijn behandelingen effectief?

  • Migraine,
  • Clusterhoofdpijn,
  • Spanningshoofdpijn,
  • Chronische hoofdpijn,
  • Nekklachten,
  • Schouderklachten,
  • Armklachten.

Gun jezelf tijd voor een professionele behandeling en maak vandaag nog een afspraak!

WAT LEVERT HET JE OP?

– Minder last van chrosnische spierspanning,

– Minder last van hoofdpijn of migraine,

– Meer rust in je lijf,

– Minder lichamelijke ‘kwaaltjes’,

– Echt tijd voor jezelf!