Massage

BEHANDELING BIJ RUGKLACHTEN & ONTSPANNINGSMASSAGES

Veel mensen onderhouden hun auto heel goed met APK en onderhoudsbeurten. Maar hoe zit het dan met je lichaam? Is dit niet veel belangrijker om te onderhouden?

Het unieke van een massagebehandeling

Bij een massage denk je al snel aan iets lichamelijks. Je kan denken aan een massage die lekker ontspanning geeft, of een massage tegen rugklachten. Naast het lichamelijke is een massage ook zeer goed voor je psyche. Veel langdurige stress en psychische klachten kunnen doorslaan naar het lichaam waardoor rugklachten kunnen ontstaan. Lichaam en geest gaan samen omdat dit met elkaar in verbinding staat. Lichaam en geest moeten daarom samen in balans zijn, wil je jezelf optimaal vitaal voelen.

Ontspanningsmassage

Wil je lekker eens tijd voor jezelf nemen en jezelf verwennen? Dan is een ontspanningsmassage een zeer goede keuze. Zeker als je langdurig onder spanning staat of als je lichaam wat pijntjes begint te vertonen. Het geeft ontspanning in lichaam en geest. Time to relax!

Behandeling bij rugklachten en sportblessures

Heb je last van rug, nek en schouderklachten of uitstraling naar je been? Dan zullen we eerst vooraf de klachten bespreken waarna ik klachtgericht een behandeling zal geven. De behandelingen die ik geef zijn zeer divers, dus er is altijd een passende behandeling mogelijk.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van diverse klachtbehandelingen bij rug, nek, schouder en bekkenpijn.

Behandelingen die ik geef

Ontspanningsmassage;
Diep weefselmassage;
Drukpuntmassage;
Bindweefselmassage;
Behandeling bij Fibromyalgie;
Behandeling bij hoofdpijn (migraine);
Anti-stress behandeling;
Medical Taping.

Al wen je soms wel aan (stressgerelateerde) rugklachten, je hoeft niet met pijn rond te lopen! Het is beter voorkomen dan genezen!

Wil jij een goede behandeling ondergaan, of het nu ter ontspanning, klachtgericht of preventief is, je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Tarieven

Massagebehandeling 30 minuten €35,-

Massagebehandeling 60 minuten €60,-

5 Strippenkaart 30 minuten €150,-

5 Strippenkaart 60 minuten €275,-

WAT LEVERT HET JE OP?

Je gaat lekker ontspannen naar huis,

Je klachten zullen verminderen of weggaan,

Je krijgt meer rust in je lijf,

Het is zeer goed voor de bloedsomloop,

Echt even zorg en tijd voor jezelf reserveren.