Massage

Massage

De behandelingen die ik geef komen NIET uit de oosterse massages waarbij de meridianenleer, chakra’s en bepaalde energieën veelal worden gebruikt. Dit wil ik expliciet melden omdat ik het belangrijk vind dat je weet vanuit welke ‘bron’ ik de behandelingen geef.

Veel mensen onderhouden hun auto heel goed met APK en onderhoudsbeurten. Maar hoe zit het dan met je lichaam? Is dit niet veel belangrijker om te onderhouden?

Coaching én massage in één praktijk lijkt misschien geen logische combinatie. Massage is immers vooral een therapie bij lichamelijke klachten, terwijl coaching vooral helpt bij het maken van keuzes en gedragsverandering. Daarmee is massage iets lichamelijks, terwijl coaching voor de mindset wordt ingezet. Lichaam en geest gaan samen omdat dit met elkaar in verbinding staat. Lichaam en geest moeten samen in balans zijn wil je jezelf optimaal vitaal voelen. Veel langdurige psychische klachten kunnen doorslaan naar het lichaam waardoor je (rug)klachten kunt krijgen. Daarom heb ik in mijn praktijk gekozen voor een optimale mix tussen coaching en massage!

Ontspanningsmassage

Wil je lekker eens tijd voor jezelf nemen en jezelf verwennen? Dan is een ontspanningsmassage een zeer goede keuze. Zeker als je langdurig onder spanning staat of als je lichaam wat pijntjes begint te vertonen. Het geeft ontspanning in lichaam en geest. Time to relax!

Behandeling bij rugklachten

Heb je last van rug, nek en schouderklachten of uitstraling naar je been? Dan zullen we eerst vooraf de klachten bespreken waarna ik klachtgericht een behandeling zal geven. De behandelingen die ik geef zijn zeer divers, dus er is altijd een passende behandeling mogelijk.

Behandelingen die ik geef

  • Ontspanningsmassage;
  • Hotstone massage;
  • Diep weefselmassage;
  • Bindweefselmassage;
  • Behandeling bij Fibromyalgie;
  • Anti-stress behandeling;
  • Medical Taping.

Tarieven

Massagebehandeling 30 minuten €35,-

Massagebehandeling 60 minuten €60,-

5 Strippenkaart 30 minuten €150,-

5 Strippenkaart 60 minuten €275,-

WAT LEVERT HET JE OP?

Je gaat lekker ontspannen naar huis,

Je klachten zullen verminderen of weggaan,

Je krijgt meer rust in je lijf,

Het is zeer goed voor de bloedsomloop,

Echt even zorg en tijd voor jezelf reserveren.