mental coaching

MENTAL COACHING

Ieder mens maakt in zijn of haar leven dingen mee, zowel positief als negatief. Door negatieve ervaringen kan je behoorlijk vastlopen in je leven. Het kan zijn dat je bent vastgelopen in je denken of dat je bepaalde gedragingen hebt die je liever niet doet. Hierdoor kan je in een emotionele rollercoaster komen te zitten. We zijn nu eenmaal gewoontedieren, dus uit ons vastgeroeste patroon komen is nog niet zo makkelijk. Soms moeten we benen breken om fietsen af te leren zeg ik weleens gekscherend. Er is inzet nodig om iets te willen bereiken.

Mental coaching is er op gericht om meer balans in je leven te vinden in een situatie die je anders zou willen zien en ervaren. Meestal is hiervoor gedragsverandering en vernieuwend denken nodig. Zoals Gods Woord ook zo mooi aangeeft; vernieuw je denken! We weten veelal wel wat we willen veranderen maar hóe we dat moeten doen is een ander verhaal. Door met een coach te brainstormen weet je weer welke koers je op wil en wat je daarvoor nodig hebt.

Ik hoop dat ik dan je spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ mag zijn om je verder te helpen. De coaching is zeer praktisch gericht zodat je zelf gaat ontdekken waar je mogelijkheden zitten. Op die manier zullen voelen en denken weer in balans komen.

Zit jij in een situatie waarin je vast bent gelopen? Zou jij aan je probleem willen werken omdat je er zelf even niet uitkomt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te bespreken wat ik eventueel voor je mag betekenen.

WANNEER PERSONAL COACHING?

– Als je vastzit in een gedragspatroon,

– Als je (werk)stress ervaart,

– Als je emotioneel in onbalans bent,

– Als je in een burn-out zit,

– Als je vastloopt in je geloof.

WAT LEVERT HET JE OP?

– Je leert om zelf je probleem op te lossen,

– Je krijgt inzicht in je handelen,

– Je krijgt weer rust in je lijf en brein,

– Minder (werk)stress of angstgevoelens,

– Je krijgt weer balans tussen werk en privé.