vol hoofd opruimen

VOL HOOFD OPRUIMEN

Iedereen heeft er weleens last van; een vol hoofd. Je hoofd krijgt iedere dag veel informatie om te verwerken. Dit gaat meestal ook heel goed, want je kan heel veel hebben als mens. Als je tijd en ruimte inlast om je hoofd weer rust te geven, zal dit je ontlasten van (onnuttige) informatie. Je hoofd is niet selectief in het ontvangen van informatie. Of het nu wel of niet nuttig is, het accepteert het. Die informatie moet weer verwerkt worden, wat daar dan wel tijd voor nodig heeft. Als je iedere dag je hoofd blijft vullen met informatie zonder dat dit een plekje krijgt, zal dit een keer ‘crashen’. Als je te veel ‘in je hoofd’ zit, zal dit ook gevolgen hebben op je lichaam. Het begint met hier en daar een pijntje en kan uitmonden in serieuze klachten zoals hartritmestoornissen, etc.

Vol Hoofd Opruimen is een tool om alle informatie een plekje te geven. Je krijgt hierdoor direct meer ruimte en rust, hoe mooi is dat! Nadat je gecoacht bent kan je zelf alles iedere dag toepassen, zodat je goud in handen hebt! Vol Hoofd Opruimen neemt 1 afspraak in beslag.

Wil jij meer rust in je hoofd ervaren? Zit je hoofd zo vol dat er echt geen informatie meer bij kan? Maak dan een afspraak voor een sessie Vol Hoofd Opruimen en ervaar zelf!

WAT LEVERT HET JE OP?

– Een opgeruimd hoofd,

– Meer rust in je hoofd,

– Minder stress in je hoofd,

– Een waardevolle tool die je zelf iedere dag kunt toepassen!